ελάτε μαζί μας
στην πιο ψυχαγωγική
και δημιουργική
πλευρά του τένις

 

Μάθετε τένις με έμπειρους προπονητές, με τις πιο σύγχρονες προπονητικές μεθόδους, σε γκρουπ και ιδιαίτερα μαθήματα.

Μια εξειδικευμένη προπονητική ομάδα που απαρτίζεται από πτυχιούχους γυμανστές και προπονητές με επιτυχίες τόσο σε προπονητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Στόχος μας είναι οι μαθητές και οι αθλούμενοί μας να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το τένις, να γνωριστούν και να παίξουν με άλλους μαθητές και αθλητές μας και μέσα από αυτή την παρέα να γυμνάζονται αποτελεσματικά και να βρούν μια ασχολία που πιθανότατα θα αλλάξει τη ζωή τους προς το καλύτερο!!

Τα μαθήματα αναφέρονται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 17 ετών και για ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας σε γκρουπ των 4 ατόμων, χωρισμένα βάση την ηλικία και το επίπεδο. Τα γκρουπ αρχίζουν στα μέσα Σεπτέμβρη και τελιώνουν τέλος Ιουνίου.

Ο Asteras Tennis Club στο πλαίσιο της τελειοποίησης της παροχής εκπαιδευτικού προγράμματος τένις, καλωσορίζει το Collective Tennis Academy στις εγκαταστάσεις του. Μία εξειδικευμένη προπονητική ομάδα που απαρτίζεται από πτυχιούχους γυμναστές και προπονητές με επιτυχίες τόσο σε προπονητικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Στόχος μας είναι οι μαθητές και οι αθλούμενοι να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το τένις, να γνωριστούν και να ΠΑΙΞΟΥΝ με άλλους αθλούμενους και μέσα από αυτό να καρπωθούν όλα τα σωματικά, πνευματικά και ψυχολογικά οφέλη που προσφέρει ένα μοναδικό άθλημα και οι άνθρωποι που το πλαισιώνουν.